måndag 1 mars 2010

Uppskatta vardagen!!

När man jobbar och äntligen har kommit hemifrån så inser man hur otroligt mysigt det är att vara hemma! Knäppt att man måste bort från det man älskar för att se hur bra man har det!! Tänk vad skönt det hade varit om man hade kunnat vara hemma i massa år och kombinera det med att jobba typ 30-40%. Det hade varit idealiskt! Men tror inte att det skulle fungera, eller rättaresagt så har jag inte kollat upp det...
Idag blir det träning, skönt!! Få slita ut kroppen lite så man känner att man lever =)
Sportlovet har börjat. Med en gång så börjas det; vad ska vi göra idag mamma?? Det är så mkt jag vill göra, men så är det småsaker som är inbokade som förstör dagarna. I morgon ska det badas ialla fall!! Med en kompis. Ska bada med alla barnen själv, men kommer nog att åka till en bassäng som ligger i Åkersberga för där har dom en liten bassäng som Bella och Linus kan bada i! Kalle och Maja sköter sig själva ju! Trist att man inte kan åka till en riktig äventyrsbassäng, men jag vill inte riskera att barnen gör illa sig eller att ngt annat värre händer! Det får väntas tills min underbara hälft kan följa med! Ville gå på sjöfartsmuseumet, men det vill ju Robban också naturligtvis. Det är ju han som är riktigt intresserad av det! Men då kan vi inte gå i veckan eftersom han jobbar! Sen ska vi dessutom klämma in ett IKEA besök eftersom vår spegel har kommit denna veckan. På torsdag är det pimpling här hemma som barnen tydligen vill vara med på. Lördag ska Kalle ha fotbollscup HELA dagen.
Dom ringde dessutom från jobbet och undrade om jag kunde jobba i helgen. Det fick bli bara på sönd eftersom hela lörd. är uppbokad med Kalle. Vill inte lägga över allt på Robban!
JA, det finns saker att göra helt klart om man bara vill!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar