lördag 20 mars 2010

Fyrishov

Åhhh vilken underbar dag!! Det har varit så mysigt, alldeles perfekt och underbart! Kl 7 på morgonen så var vi tvungna att gå upp. Då hade Linus tröttnat helt på att ligga i sin säng. Väl uppe, intog vi frukost. Allt var redan packat sedan kvällen innan inför dagens äventyr. Tog ett tag innan vi fick tag i Kalles kompis Nils som skulle med. Men vid kl 9 så satt vi i bilen och var på väg. Har haft en del tankar ang. om hur det ska gå när vi har alla barnen med oss. Man blir lite låst med de små med, men det fick lösa sig.



När vi väl hade kommit in och badade så löste sig allt. Kalle och Nils badade själva och hade roligt. Maja var med oss vuxna och de små barnen. Min lillasyster och hennes sambo och deras barn var också med så Maja var mer än nöjd.



Bella och Linus, de små, var på så himla bra humör!! Inget gnäll alls förutom när det var dags för att äta mat. Vi satt allihop och åt medhavda frallor, risifrutti, frukt, kakor och festis... Förutom Bella o Linus förstås, de åt sin mat =)



Syster o familj valde att åka efter ca en timme. Vi stannade kvar. Åkte vattenruschkana och gjorde allt annat man kunde. Satt i bubbelpoolen ett bra tag och bara njöt. Maja vågade äntligen åka rutschkana själv. Hon fick låna Bellas armpuffar och jag stod och mötte upp henne där hon kom ner. Hon blev så glad när hon märkte att det gick så bra! Hon hade ju också velat ha med sig en kompis men det kommer inte att bli innan man vet att dom kan simma obehindrat. Så man inte står med ansvaret om ngn annan som inte kan simma ordentligt samtidigt som man har hand om sina egna 2 små som inte heller dom kan simma.



Alla var supertrötta när vi åkte därifrån. Maja var superglad för hon skulle ju sova över hos en kompis. Hon hade packat väskan innan vi åkte hemifrån. =)
På vägen hem stannade vi och handlade vårskor till Maja, Kalle och mig. Skönt, Kalle var den enda idag som åkte med stora vinterkängor. Det var så himla underbart väder idag. Solen sken som aldrig förr. Alla hade väst och fleecetröja på sig, så varmt var det!!


När vi hade kommit hem hanns det till och med en fika hemma hos Majas kompis mamma innan det var dags för middag. Så trevligt att få prata lite skit utan alla barn runt omkring. Sen blir det inte sämre av att dom hade bakat en supergo kladdkaka till fikat!!
Nu är det soffläge för min del. Känns som man sitter och skelar för man är så trött!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar