lördag 6 mars 2010

Sikken dag!!

Vilken dag det var igår. Ändå när man tänker efter så var det egentligen inte så mkt som hände. Det är oftast när man ska samla ihop alla och sätta sig i bilen som det kan bli lite stressigt. Skulle hämta Robban så vi kunde åka förbi Ikea för att handla resterande till badrummet. Under förmiddagen hade jag lyckats baka ihop en toscakaka!! Mums vad det är gott. Första gången som jag gjorde en sådan själv och den blev riktigt lyckad!! Barnen ville inte sluta äta av den...

Först skulle vi lämna av Felicia i Arninge till hennes mamma. Lite försenad så var vi framme, ut med Flisan, en snabb check med Vivi för att sen åka vidare till Robbans jobb.

När han var upplockad var vi äntligen påväg. Nästan framme vid Ikea Barkarby så höll vi på att bli påkörda av en van som var på väg över i vår körfil i hög hastighet. Sån hemsk känsla när hjärtat hoppar ur kroppen nästan. Det tar så lång tid innan man skakar av sig känslan...

Framme på Ikea så upptäckte vi att det var tipsrunda för barnen; uppskattades av ffa dom!! Nästan inget folk inne i affären, helt underbart!! Vi gick och strosade, åt mat i lugn och ro. Blev dock riktigt besvikna över att spegeln inte hade kommit trots att de hade sagt att den skulle komma denna vecka!! Vi fick dock köpt allt annat smått som var tänkt sen innan!

Vi var framme vid Ikea vid 15.30. Kom inte därifrån förrän vid 18.30. Ganska bra gjort med tanke på att vi inte skulle ha speciellt mkt därifrån =)

Lugn kväll med ett glas vin. Kalle fick lägga sig "tidigt"; kl 22.00 för att vara någotsånär utvilad inför fotbollscupen som är idag! Majsan satt uppe med mig och spelade på datorn och satt och mös. Så mysigt att sitta med bara ett barn och bara småprata lite!

I morse kom jag upp i tid för en gångs skull. Göra iordning oss inför fotbollen. Limpan hade hunnit väcka mig redan vid 6.45. Halvt död var det bara att vakna och gå upp. Men han är som en riktig solstråle som ger mig ett stort leende så fort man tittar på honom i spjälsängen!! Får han dessutom komma upp så kvittrar han som en liten fågel!

Tror att Kalle var lite nervös idag inför cupen... Det var ett litet lag som hade samlats med 7 barn... Hoppas det går vägen. Ska dit lite senare med hela familjen och titta en sväng. Därefter bär det av till Täby för barnkalas!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar