onsdag 31 mars 2010


GLAD PÅSK





Hoppas att alla får en trevlig påsk med MASSA go mat!!! För det ska jag ha!

2 kommentarer:

  1. Hej min "gamla" van. Ville bara kommentera och tala om att jag forsoker lasa din blogg ett par ganger i veckan och det ar sa "kul" att hanga med i vad som hander i ditt liv, fyrabarnsmamma som du ar! Jag tycker det ar underbart att du har ett jobb som du har velat syssla med sen vi var sma. Sjalv hade jag nog inga drommar eller ambitioner nar jag var tio (?!) eller nar var det du och familjen lamnade Goteborg for El-Stockholmo?

    Tva minnen fran barndomen forsvinner aldrig. Det forsta ar nar du visar mig en vit troja som du sade att du hade stckat/virkat. Jag kommer ihag hur imponerad jag var. Hantverkar du fortfarande pa det viset? Jag har stickat och broderat av och till sedan sena tonaren - allra senast sa stickade jag en troja till unge herr Maxwell, men den ar redan for liten sa jag far borja pa en ny.

    Andra minnet ar nar vi smog in pa din syster Annas rum (fast det var forbjudet) nar hon inte var hemma. Jag kande mig saaaa olydig sa du anar inte. Minns att hon hade massa Guns'n'Roses affischer pa vaggen. :-)

    Oj vad det blev langt. Hoppas ni haft en trevlig pask!

    Kram, Petra

    SvaraRadera