måndag 15 mars 2010

Susan Boyles kopia

Hade nog en av de tråkigaste middagarna någonsin igår!!! Robban jobbade kväll, jag hade fått panikäta några mackor för att sockret damp till 0 på några minuter... Så det var att utfodra de två små... Hmm, Bella och ris är två saker som inte går ihop!! Hon fick Kyckling, ris och curry. Det var ris och currysås precis ÖVERALLT!!!! Hon smetade ner hela sitt hår med detta underbara kladdiga... Satt och tittade på henne och kände; herregud vad hon är lik ngn, men vem sjutton är det då??? Satt o fundera o fundera och kom till slut på vem det var hon hade blivit lik.... ; SUSAN BOYLE.... Så som hon såg ut innan hon genomgick sin förvandling tack vare kändisskapet... Med andraord så var hon inte snygg!!! Bella hade lyckats få till precis hennes frisyr om man bara bortser från det gråa håret!
Linus hade suttit och bråkat och krävde samtidigt att få äta även fast han inte var speciellt intresserad. Han satt tillslut med helskägg gjort av banangröt och ett superfint hårband i rosa med en fin rosett på som Bella hade satt på honom.
Tog upp båda på övervåningen, tappade upp ett bad och stoppa i dom där. Av med all äcklig mat!! Bella som numer älskar att bada, satt och plaskade ner Linus så han knappt kunde titta av allt vattenskvätt!!!
De gick och la sig nybadade och luktade så mkt godare än currysås och banangröt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar