tisdag 29 juni 2010

Sol i överflöd

Ja jisses vilken dag, solen sken och sken och skiner fortfarande... Det är så underbart! Tog med mig familjen och en kompis till en stor strand och bara njöt!! Speciellt när de 2 små hade somnat och man kunde ligga helt still och bara vara!! Det var knappt att man kunde ligga o sola då det efter 5-10 min brände på kroppen... Tur att vattnet var varmt och skönt för idag badades det =) Flera gånger dessutom!

Sen handlades det mat, alldeles tomt i kylskåpet! MASSA mat!

Hade lite småplaner på att få till en tjejkväll men attans vad svårt det är när det är semestertider =) Får ta dom planerna i senare skede!! =)
NU dricks det kaffe som är brygt i vår nya kaffekokare. Den andra lyckades jag ju smasha i golvet på Linus namnfest så kannan gick i 1000 bitar =( Har sedan dess använt en supersnygg liten blå kanna istället. Men nu har det inhandlats en ny med frostat glas =) RIKTIGT fin!

♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag. Det är så skönt att vara på stranden när det är såå varmt. Det brukar ju fläkta lite mer eller så kan man ju svalka av sig i havet.

    Det märks nu att folk börjar genomföra sina semeterplaner och det är svårt att lyckas få ihop träffar med fler än en familj i taget.

    Njut av ditt kaffe! KRAM Elaine

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tjejkvällar är aldrig fel! Tyvärr blir det alldeles för sällan:-(

    Idag är det faktiskt molnigt ute. Jag hade planerat för stranden men så blev det inte. Typiskt. Jag som inte haft möjlighet till strandliv de senaste dagarna.
    Hoppas det kommer igen:-)

    Ha en fin dag...det verkar som det renorveras:-)

    Kramar

    SvaraRadera