måndag 28 juni 2010

Sol i mängder

Jag hoppas verkligen att alla har haft skinande sol idag som vi har haft! Det har varit så mkt sol och så varmt samt att vi har varit ute i solen HELA dagen från kl 11 till kl 19.30. INTE ILLA! =)
Denna dagen spenderades inne i stora staden. I väntan på att båten skulle gå så åt vi lunch på kajen; grönpepparbiff med potatis.

Därefter blev det Waxholmsbåt in, en lite äldre båt med stor charm. Väl inne blev det en lååååång promenad från Kungsträdgården-Drottninggatan-Hötorget-Drottninggatan-Gamla Stan och sen tillbaka till strömkajen. Middag blev även den på kajen men på en annan restaurang.

Väl hemma blev det ett skönt avsvalkande bad för barnen innan läggdags. Behöver jag säga att dom somnade på mindre än 2 minuter????...

BIlder från midsommar;
















♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

  1. Åh vilka härliga bilder och vilken härlig dag ni verkar ha haft i storstan!! Vackra Stockholm, en solig sommardag, då längtar jag dit!!

    Här har vi haft samma underbara väder, har oxå gjort "storstan" i Kristianstad. Husvagnsfix och div småinköp. Mollie har varit klart påverkad av värmen,trött, gnällig och klängig. Imon väntar en dag på stranden!! Varma Kramar!

    SvaraRadera