fredag 13 augusti 2010

Lyx

Idag har vi lyxat till det mitt i all diet... Till middag med sällskap blev det grillat med bakad potatis och MASSA sallad =) Sååå himlans gott! Det mest positiva med att banta är att man uppskattar maten mkt mer och på ett annat sätt än innan! Mer eller mindre allt blir supergott. Inte ärtsoppa förstås men nästan allt annat =) Till det blev det ett gott rosé vin till... Mmm mmm mmm!!

Igår blev det fika i Vallentuna hos en kompis. Gillar att fika, var även duktig och avstod från kakor. Jaja, eeeen liten rackare slank ner. Hmmm, detta med att försöka gå ner i vikt är inte riktigt min grej men ska se om det itne går att få bort ett eller annat kilo iaf!

Beställde kort igår för framkallning. Har fått dom idag. Så sjukt snabbt! Så nu ska det snart pysslas! =) Har huuuur mkt bilder som helst som ska in i album. tror inte att jag har framkalla alla bilder som kommit från senaste framkallningstillfället. Det blir så fel när datorn pajar och man itne riktigt kan kolla upp det ordentligt. Sitter nu i min äldsta sons rum vid hans stationära dator. Snacka om att gå tillbaka till stenåldern ;-)

Nu ligger den ena minstingen i sängen för natten och den minsta är strax där! Värmen har varit så enorm idag att man har svettats bort. Ska se hur kul det blir att söva Limpan i famnen =)

♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar