lördag 28 augusti 2010

Kalas o bröllop

Igår var det kalas för Bella. Ååå vad hon var glad över alla presenter och att det var så många barn att leka med =). Hon riktigt lös av glädje! Inget gnäll, inget bråk. Bara massa gott att äta och roligt att göra. Kalle och Maja var också med ett tag. Det var så mysigt att få se dom en sväng mitt i veckan sådär även när man inte har dom. Det är bara det att det blir så tomt när dom åker...

Hur som så var tårtan rätt god. Den fick godkänt, men inte mer.
På tisdag så börjar ju jag att jobba på heltid igen. Eftersom det är hyfsat långt bort så har vi funderat på om vi ska skaffa en till liten bil så att man kan åka utan att tömma en hel tank... Chryslern är ju inte direkt bensinsnål... Sååå då har vi frågat min snälla mamma o Kenneth om vi kunde få testa deras lilla volvo (ngn gammal modell) och se om det fungerar ekonomiskt för oss. Så nu får vi se ett litet tag. UNDERBART att dom ville låna ut den ett tag iaf!!

IDAG är det dags för bröllop igen =) Dock ett annat par =) Denna gången ska vi ända ut till Dalarö. Förväntningarna är höga och ser mkt fram mot kyrkan och all go mat =) Börjar fundera på om jag är lite fixerad vid mat?!... =)

Hoppas alla får en bra dag!

♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

  1. Den ena festen efter den andra!!! KUL.

    Vi är också på jakt efter en ny extrabil. Ett nödvändigt ont, men vad gör man när inte kollektivtrafiken har ett passande utbud.

    Lycka till med jobbet IDAG!!!!

    SvaraRadera