onsdag 11 augusti 2010

Bebisgos

åhh vad d är mysigt att få sitta med en bebis i famnen, bara få njuta och snusa i nacken på den. Var hos ett par kompisar idag och "lånade" deras Isabell. Härligt att ses när det går så lång tid emellan!!

3 kommentarer:

  1. Vilken godbit du hittade ;)

    Just nu bor Isac med oss bägge, eftersom Micke inte flyttat än. Sen är det tänkt att Isac ska bo med mig tills han blir typ 3 år. Sedan, om Micke fortfarande vill, blir det varannan vecka. Jag är tveksam eftersom det känns elakt att låta Isac flytta på sig varje vecka, det är ju inte hans fel att vi inte är tillsammans :/ När började ni med varannan vecka?

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Åh vad mysigt, fast farligt! Hi Hi Hi. Bebisar luktar ju så gott!

    SvaraRadera
  3. Det var någon som sa att man inte rekommenderade varannan vecka före 3 års ålder, har inte kollat upp det eftersom det ändå inte är aktuellt med varannan vecka fören Micke hitta lägenhet och Isac slutat amma. Det var något om att bebisen inte skulle komma ihåg oss en hel vecka med den andra föräldern. Självfallet kommer Isac att få vara hos sin pappa och både hälsa på och sova över innan han är tre år, för att det inte ska bli så stor omställning sen.

    Det är lätt att bli lite ego och vilja ha bebis hela tiden, men jag försöker tänka på för och nackdelar, det sista jag vill är ju att ta Isac från sin pappa och vice versa.

    Jag tar inte illa upp, bra att höra folk som inte bara säger att jag borde ha Isac på heltid för att de är mina vänner.

    Kram :)

    SvaraRadera