onsdag 23 december 2009

Tomorrow it is...

På ett sätt ska det bli riktigt skönt att bara få julen överstökad. Har kommit in i en period när jag vill "bocka av" allt som är planerat. Tror att det är ett sätt att försöka greppa allt som pågår runt omkring, att känna att man har kontroll över allt som komma skall.
Men jag gillar verkligen julen, att få se barnens underbara ansiktsuttryck och glädje när de ser alla paketen. Det är obetalbart!!
Nu har jag lagt Bellas paket på golvet så att hon ska se dom, så hon kan öppna dom när hon upptäcker dom. Denna julen har vi bara en liten plastgran som står på en bänk där inte Bella kommer åt den. Trist, men så illa tvunget. För annars så skulle det inte finnas ngn gran kvar. Julklappar framme är bara att glömma! Så då får man komma på andra lösningar! =)
På ett sätt skönt att de stora barnen är hemma hos sin pappa så de får den där riktiga känslan när de vaknar. De kommer ner o ser alla paketen på golvet under granen. Det hade dom ju inte kunnat få här iår. Men eftersom de är hos oss nästa jul så siktar vi in oss på att få den att bli riktigt bra och så som jag tycker att det ska vara för barnen...
I morgon blir det att åka till Mamma o Kenneth. Ska bli riktigt mysigt att bara få vara där och få njuta av att det är jul. Ingen prestation utan bara äkta umgänge! Har faktiskt ordnat små julklappar till dom också. Har genom alla åren som vi har blivit vuxna sagt att det bara köps julklappar till barnen. Men men, det e ju så små saker så de knappt räknas =)
Tror att dom kommer att uppskattas iaf!! =)
Nu skall det slappas i soffan innan det är dags att lägga sig för natten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar