måndag 20 september 2010

Hopsnurrat

Åhhh, 1000 olika känslor som snurrar runt i mitt huvud just nu. Eller det har iofs hållt på hela dagen. Kunde inte riktigt sova ordentligt heller vilket stör mig. Efter ett nattpass måste man ju ändå kunna få sova fram till 14-15. Men inte jag, vaknade redan vid 12.30. Förvisso helt klarvaken men det kommer märkas inatt att jag inte har fått sova tillräckligt.

* Efter att ha rapporterat över mina patienter var känslan; KAOS. Även om jag tyckte att jag hade koll på mina skruttar så kändes det ändå som att jag inte hade det. En sån där överhängande känsla att jag kan ha glömt ngt. Inget allvarligt, men som ändå stökar till för dagpersonalen som kommer och tar över. När jag kom ikväll så hade det varit en del med 2 av mina pat. och känslan ville inte släppa sig. Om det var ngt som jag hade glömt att säga eller göra.... Ååå, sååå jobbigt! Men men det kommer väl släppa sen. Kommer ha hela häcken full inatt med minst en av mina pat. En sån där kluring som man inte kan känna sig riktigt säker på.

* Dessutom om inte det skulle räcka så har jag även en känsla av att ha agerat fel, eller snarare att det är 2 personer som tycker att jag gjort ngt fel. men ingen säger ngt. Ja, det blir lite svårt att förklara utan att gå in närmre på saken.

* Har flera i min närhet som inte mår så bra på olika sätt. Känner mig lite splittrad och vet inte riktigt var jag ska lägga energin...

* Inget bra avslut med de stora barnen som åkte hem till sin pappa idag. Inte ngt bråk men känslan av att det inte var så bra.

Ja, listan kan göras längre. Kanske ngn som förstår att man är smått disträ och splittrad?!...

♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

  1. Jag vet precis känslan! Det maler inom en!! Hoppas du får frid i ditt inre under dagen!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej snygging!

    Just nu har vi frågestund i våran framgångsrika blogg! Ställ din fråga och få en länk på köpet.

    http://pappasguldkort.blogg.se/2010/september/fragestund.html

    xoxo, Ida & Hanna

    SvaraRadera