söndag 19 september 2010

Inte barnkalas men ändå barnkalas

Jaha, så har man då den lilla men ändå så stora killen som har fyllt 10 år. Åren går så sjukt fort att man knappt hinner reagera. När vi ett tag innan kalaset satt och pratade om hur han ville ha det så var det med bestämda ord och glimrande ögon som han la fram sin plan.

* INGET barnkalas
* Spela x-box 360, titta på film
* Menyn har dock varierat. Börjat med tacos. Ett par dar senare var det att dom skulle äta kräftor men slutligen bestämdes det att det skulle bli pannkakstårta. ( liiiite barn kvar i honom iaf ;-) )
* Dom skulle få sova över

Sagt och gjort, igår var kalaset. Helt sanslöst vilken skillnad det är på att ha ett tjejkalas när dom är som i Majas ålder. Då tjoas det och gapas, skrattas och man vet med andra ord precis vad som händer. Igår var dom i Kalles rum. Det var så tyst att jag började fundera på om dom verkligen var här hemma....

Han var så nöjd över vad han hade fått i present. Om inte annat så kände man det med en gång man tog ett steg upp på andra våningen. Han hade fått 2 olika parfymer som ALLA skulle testa såklart! Det låg som en dimma i övre hallen. Och till råga på allt så kom dessutom Maja ner med en kompis och dom var minsann inte sämre dom. Hon hade tagit fram sina parfymer och sprutat på som gammelagda som vill dölja sin svettlukt. TUR att det inte är varje dag dom håller på så! =)

Utöver de 2 parfymerna fick han även duschtvål, hårvax, biopresentkort och lekande bönor. Hmm, hoppas att det inte är för att dom tycker att han luktar illa ;-) Riktigt kul att se hela förvandlingen där fokus tidigare har legat på lek och spel men som nu har flyttats till att styla sig, se bra ut och göra ett coolt intryck!
Fick reda på häromdagen att Kalle hade skaffat en tjej. Han hade sett en snygg tjej som gick i 6:an eller 7:an som han frågade chans på!
- Shit vad nice, var min kommentar. Jaha, hur ser hon ut, vad heter hon, vad gjorde du etc... 1000 frågor! Men svaren uteblev. Han visste lika mkt som jag tydligen =) Men nu har mamma Karin lagt upp en plan!! =) Hahaha, han sa att han skulle göra det men vi får se om han vågar =) Om han ens hittar henne igen! =)

Tog ett par bilder från när de la sig igår, kameran sitter dock på laddning så får se när de kommer in på sidan!
Idag blir det familjekalas för både Kalle och Linus. Himla skönt på det sättet att dom fyller såpass nära att man kan slå ihop dom nu när Linus är så liten. Kalle bryr sig inte då han har fått ha sitt egna kalas med kompisarna.
♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar