söndag 3 oktober 2010

Sluta dampa

Som min son säger.... - Han typ dampa loss på alla!
Mamman säger undrande - Vad innebär det med dampa då?
Sonen - Jamen, du vet! Så här... och så visas ett mindre uppträdande med viftande armar.

Om man nu kan kalla ngt för dampa loss så känns det som jag har gjort det ikväll! Kom hem från jobbet vid ca 16, middagen klar att äta. Riktigt bra! La mig på soffan en stund med de 2 små springandes runt som 2 illrar med russinpaket i varsin hand. Konstigt nog så dög inte riktigt deras egna russin utan de båda skulle ta varandras. Det jämnades väl kanske inte ut helt då Bella har en helt annan ättakt än vad Limpan har. Men så länge han är glad så är mamma Karin glad! =)

Efter att ha lagt barnen fick jag för mig att baka! En sockerkaka blev det. Jamen om jag ändå är i farten så kanske jag ska passa på och baka lite till =) Så det blev 2 satser med kanelbullar. Inte kanelbullens dag för inte i morgon!!
Hade tänkt att blogga igår men jobbade kväll och det blev alldeles för sent för min del! Det jag ville visa HELA VÄRLDEN var vilken underbar son jag har! Svårt att tro att han är 10 år... Han och hans kompis Nisse ville shoppa loss lite. Kalle hade fått presentkort i present när han fyllde år, biocheck och lite annat. Så klart det skulle handlas loss!! Sagt och gjort, Kalle o Nisse kom till shoppingcentret och fick gå där hela em själva! Så enormt stora och duktiga killar som klarade av det galant!!

När jag pratade med Kalle i tele från jobbet och frågade om allt hade gått bra, om dom hade gjort ngt kul och om han hade köpt något roligt så rabblade han snabbt upp allt han hade köpt. Mestadels så var det mat, MEN så säger denna underbara unge; Mamma, jag har köpt en present till dig också så nu har jag inte så mkt pengar kvar. Han lät lite sådär stolt...

Kunde inte vänta tills jag fick paketet när jag kom hem. Och gissa vad det var....


En alldeles superfin medalj där det står; Världens bästa mamma!
Att man inte smälter! Kan knappt beskriva glädjen! Tror nog att han älskar sin mamma!! =) Jag sov riktigt gott den natten! =) 
Ska gå o lägga mig nu, slutbloggat för denna kvällen! Natti


♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

  1. Förstår att du somnade gott efter en sådan dag och en sån utmärkelse! Vad gulligt av sonen!
    KRAM

    SvaraRadera