måndag 11 oktober 2010

Hemma till verkligheten

Så var man hemma igen. Denna helg har varit så skön. Det är ju alldeles underbart att kunna göra saker en hel helg som bryter mot det vardagliga! I fredags hade vi middag för 4 vänner. God mat och supertrevlig sällskap.
Menyn bestod av;

* Mozzarella med tomat och parmaskinka och lite basilika
* Stek med klyftad potatis och morötter i ugnen samt sallad
* Creme Brylée med frukt och bär till

Till detta blev det massa gott rödvin att dricka =)

Barnen var glada, vi var glada och maten var god. Kan man kräva mer??...

I lördags var det dags för kryssning med Birka Paradise tillsammans med ett annat par kompisar. Det enda tråkiga var att maten kanske inte alltid smakar speciellt mkt och att kvällen gick så fort. Vips så var alla klubbar stängda och det var dags att gå till kojen... Dagen efter blev det ordentligt med slappning i sängarna. Vi vaknade av oss själva och hann till o med gå o äta frukost.

Efter det blev det sova ännu mer, vi hade en stor hytt ganska långt upp. Tv ingick, skitskönt att ligga och lyssna på tv4 morgon samtidigt som man slumrar. Vid 12 tiden var det dags att gå upp igen, handla i taxfree, äta lite mer, kolla på alla duktiga som deltog i ngn karaoketävling. HELT OTROLIGT vad vissa är superduktiga. Konstigt att det inte blir ngt med dom! Väl hemma var det bara gosa så mkt man kunde med barnen som mamma och hennes Kenneth hade passat.

Mmm, ibland känns allt sådär bra! Idag är det jobb som kallar. Har blivit förflyttad några pass som jag inte alls hade tänkt denna veckan så av 5 pass så ska jag jobba 3 kvällspass =( Känns inget kul när jag har alla barnen. Hinner inte ens träffa dom idag... =( Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!

KRAM
♥ ♥ ♥ ♥ Karin ♥ ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

  1. Fullt ös medvetslös?!?!?
    Låter som du haft en trevlig helg! Önskar dig en bra jobbvecka trots ändrade tider!
    Kram på dig Karin!!

    SvaraRadera